Evenement

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Tryout Lisa Ploeger & support Lisette Schriever & Friends

Podium34 Hoofdstraat 34, Borger, Nederland

Try out van Lisa Ploeger en haar nieuwe band. Rauwe countrypop en verhalen diep uit het hart. Dat is waar de muziek van Lisa Ploeger om draait. De Drentse muzikante speelde met haar rootsy muziek al op het Bevrijdingsfestival Drenthe, Eurosonic Noorderslag en in Paradiso. Daarnaast tourde ze in 2022 mee met de Popronde als […]

€6,00

Glazen Huis Emmen

Stadsvloer Emmen Hoofdstraat 24, Emmen, Nederland

Lisette Schriever & Friends treden op in het Glazen Huis in Emmen.

Live Music Comedy Night

Micksart Gallery Kapitein Grantstraat 24, Emmen, Nederland

Lisette Schriever treedt op tijdens Live Music Comedy Night op dinsdag 23 januari 2024 bij Micksart Gallery. Duren open om 19:30 uur.

€15

Gluren bij de Buren Enschede

Enschede Schouwinkstraat 66, Enschede, Nederland

Op zondag 4 februari veranderen huiskamers in tijdelijke buurttheaters voor Gluren bij de Buren. Lokale amateurkunstenaars tonen hun talenten in knusse huiskamers verspreid over de stad. Om 12:00, 13:30 en 15:00 uur spelen Lisette, Chris en Marlen bij Mariël aan de Schouwinkstraat 66 in Enschede.

Benefiet Ademloos

Rensentheater Hoofdstraat 18, Emmen, Drenthe, Nederland

CD opname voor Eric (Alle ticketgelden zijn voor het goede doel) Eric Stevens, een getalenteerde muzikant en singer-songwriter, heeft het vreselijke bericht gekregen dat er als gevolg van de bijwerkingen van zijn laatste operatie geen goed longweefsel meer over is. COPD heeft zijn longen aangetast. Maar Eric ademt muziek. De afgelopen jaren heeft hij tientallen […]

€22,50

Live op ZO!34

ZO!34 Emmen, Nederland

Lisette Schriever & Friends treedt live op op ZO!34, dé streekomroep van Zuidoost Drenthe.

Koningsdag Emmen

Kerkplein Emmen Emmen, Nederland

Lisette Schriever & Friends treedt op Koningsdag mét band op bij de Muziekkoepel in Emmen!

Monday Night Music Club – Nederpop editie

Café de Brasserie Hoofdstraat 53, Emmen, Nederland

Het programma voor aanstaande maandag is bekend: De 'Nederpop editie' van de 🎶 Monday Night Music Club 🎶 in Café de Brasserie! De avond wordt gepresenteerd door Anouk! 🎤 Lisette Schriever & Friends spelen om 21:15 uur.

Balletschool Emmen – Dit zijn wij!

Atlas Theater Emmen Raadhuisplein 100, Emmen, Nederland

Op 30 juni presenteert balletschool Emmen de voorstelling Song & Dance. Je kunt deze voorstelling genieten van Streetdance, klassiek ballet, kleuterballet en moderne dans! Deze dansen worden afgewisseld met zangleerlingen van Martine Salomons. Zij zingen pop-, musical-en disneyliedjes. Het wordt dus een mooie afwisseling tussen zang en dans!

€15,50

Gluren bij de Buren Zwolle

Zwolle Hortensiastraat 103, Zwolle, Nederland

Op zondag 30 juni veranderen huiskamers in tijdelijke buurttheaters voor Gluren bij de Buren. Lokale amateurkunstenaars tonen hun talenten in knusse huiskamers verspreid over de stad. Om 16:00 en 17:30 uur spelen Lisette Schriever & Friends bij de familie Vijfhuizen aan de Hortensiastraat 103 in Zwolle.